Nieuws


Voorop lopen in de branche kun je alleen volhouden als je weet wat er speelt

Nieuw, Importeur & distributeur van Blauberg ventilatoren

Nieuw, Importeur & distributeur van Blauberg ventilatoren
Tower Airvising B.V. vergroot het leverpakket flink in Nederland, met de toevoeging van Blauberg ventilatoren uit Duitsland.

Over Blauberg ventilatoren:

Blauberg Ventilatoren is een toekomstgericht en klantgericht bedrijf dat staat voor innovatieve technologie en tijdloos ontwerp voor de ventilatie-industrie. Met een groot aantal ventilatoren en accessoires is Blauberg vertegenwoordigd in meer dan 20 landen. Door onze productdiversiteit doen wij onze best om alle individuele behoeften van onze klanten in verschillende landen te bevredigen met een uitstekende combinatie van prijs en kwaliteit. Onze filosofie is om langdurige klantenrelaties en partnerschappen te cultiveren door hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Assortiment:

Wij zullen het complete assortiment van Blauberg ventilatoren met onze partners gaan importeren, distrubueren en promoten. De komende maanden zal op onze website in etapes worden bijgewerkt met alle productgroepen.

Design Luchtventiel

Het slim ontworpen designventiel is geschikt voor alle projecten waarbij normaal gekozen wordt voor een traditioneel luchtventiel.

Het designventiel is behalve zeer fraai ontworpen ook uitzonderlijk in luchttechnische prestaties en dat i.c.m. een extreem laag geluidsniveau.

U monteert dit designventiel met het grootste gemak als toe of afvoer van lucht in nieuwbouw of bij renovaties.

Meer Informatie