Nieuws


Voorop lopen in de branche kun je alleen volhouden als je weet wat er speelt

Gewijzigde samenwerking met Grada International NV

Gewijzigde samenwerking met Grada International NV

Tower Airvising nu officieel distributeur van Grada International

“Tower Airvising wordt een grote speler in luchtappendages”

Bijna tien jaar was Bas van Tooren, directeur van Tower Airvising uit Heiloo, het aanspreekpunt in Nederland voor Grada International. Zijn ambitieuze aanpak inspireerde Grada hem aan te wijzen als officieel distributeur van alle Grada-producten in Nederland. En Tower Airvising heeft meer pijlen op de boog.

Tower Airvising was de afgelopen jaren betrokken bij advies en levering aan talloze bouw- en renovatieprojecten. “Wij maken altijd eerst een advies, daaromheen bedenken we vervolgens het product. Daarbij benutten we al onze kennis en ervaring op het gebied van ventilatietechniek,” aldus Van Tooren. “Klanten weten ons snel te vinden, omdat we ook snel leveren. De afgelopen drie maanden leverden we bijvoorbeeld al meer dan 50 hoogrendement WTW’s van 1.000 tot 6.000 m3/h.

Ventilatieroosters, hoogrendement WTW-units, constant en variabel volumeregelaars (VAV/CAV), fancoil units en specials in onze HVAC-markt: het zijn productgroepen op het gebied van HVAC-appendages die Van Tooren door en door kent. Hij kijkt graag vooruit en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Stilste luchtventiel ter wereld
Zo levert Tower Airvising naast de standaard producten van Grada International sinds kort ook een design luchtventiel: het stilste luchtventiel ter wereld, energiezuinig, prachtig weg te werken in zowel woningen, kantoren of andere projecten, eenvoudig te monteren en in alle kleuren leverbaar of overschilderbaar. “Een pareltje,” lacht Van Tooren. “Past perfect bij Tower Airvising. We denken niet alleen in oplossingen, we leveren ze ook.”

Over Tower Airvising
Tower Airvising wordt ingeschakeld door installateurs en adviseurs, architecten en projectontwikkelaars, maar ook door particuliere opdrachtgevers.
Tower Airvising werkt samen met een aantal strategisch partners uit verschillende disciplines. Deze partners vormen een belangrijke schakel in de totaaloplossingen voor onze projecten. Zij zitten op bijzondere posities binnen het leverpakket HVAC en kunnen van daaruit van toegevoegde waarde zijn. Enerzijds door het verbreden van de kennis en kunde van Tower Airvising en anderzijds door het aanvullen en aandragen van specifieke oplossingen.

Tower Airvising B.V.
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas van Tooren, 06 15 87 42 24.

www.towerairvising.nl
www.designventiel.nl
info@towerairvising.nl


Mailing Tower Airvising B.V. & Grada International NV

Design Luchtventiel

Het slim ontworpen designventiel is geschikt voor alle projecten waarbij normaal gekozen wordt voor een traditioneel luchtventiel.

Het designventiel is behalve zeer fraai ontworpen ook uitzonderlijk in luchttechnische prestaties en dat i.c.m. een extreem laag geluidsniveau.

U monteert dit designventiel met het grootste gemak als toe of afvoer van lucht in nieuwbouw of bij renovaties.

Meer Informatie